Stor erfaring med brandsikring af stråtag

Vores tækkemænd har opbygget stor erfaring og viden inden for bl.a. brandsikring af stråtag. Vi udfører en lang række andre løsninger når det kommer til stråtag. Hvad enten det er nytækning af stråtag, reparation af stråtag, mønning af stråtag eller en helt fjerde opgave, så har vores fagmænd helt sikkert en løsning til dig.

Som tækkemand holder vi os konstant opdatereret på det nyeste udstyr inde for brandsikring af stråtag. Ligeledes bliver vi jævnligt videreuddannede, således at vi altid er med på den nyeste viden. Du kan fordelagtigt få udført brandsikring af dit stråtag for et mere sikkert og holdbart stråtag. Med vores brede vifte af kompetencer står vi klar med personlig rådgivning vedrørende din opgave.

Vi sætter barren højt

Vi lægger stor vægt på at give dig en oplevelse, der er tilfredsstillende fra start til slut. Derfor starter vi altid samarbejdet ud med en gennemgående snak med dig. Du får gennemgående rådgivning og ekspertise gennem hele processen, og vi sørger for at give klar og tydelig information til enhver tid.

Som tækkemand er vi meget punktlige og perfektionistiske. Heraf gør vi meget ud af vores håndværk og sætter barren højt på arbejdet. Du kan derfor forvente et resultat, hvor enhver lille detalje er nøje overvejet. Hos os er du i trygge hænder, når det kommer til bl.a. brandsikring af stråtag.

Læs mere om os og det vi udfører.

Få et tilbud på rygning af stråtag

Står du og har behov for brandsikring af stråtag, så kontakt os endelig. Vi tager hånd om dit projekt med omhyggelighed i fokus. Vores tækkemænd står klar med en skræddersyet løsning til dig i Vordingborg, Ringsted eller Næstved. Vi dækker også resten af Sjælland og øerne.

Vær velkommen til at ringe på telefon +45 40 95 00 72 eller sende en e-mail til steffenhelbo@gmail.com. Alternativ kan du udfylde vores kontaktformular her på siden. Så vender vi straks tilbage med et gratis og uforpligtende tilbud med dine behov i fokus.

Vi udfører

  • Nytækning
  • Reparationer
  • Tømrerarbejde
  • Brandsikring
  • Rygninger / mønninger
  • Kviste
  • Træfældning

Se eksempler på

opgaver vi har løst

Kviste og stråtag i Ringsted

​Vi er et professionelt tækkefirma, som vægter vores kunders tilfredshed højt. Med mange års erfaring i branchen kan vi tilbyde vores ekspertise inden for et bredt område.​

Vi er specialister i alt fra reparationer og brandsikring til nytækning og kan derfor tilbyde kompetent rådgivning i alle henseender.

Kvaliteten i centrum

Vores fokus er på kvalitet, og det går vi aldrig på kompromis med. Alt arbejde udføres med udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov.​

Ønsket er altid at finde den løsning, der passer bedst til din økonomi, så du får et resultat, du kan glæde dig over både nu og i mange år frem.

Kontakt os

Vi udføre arbejde på hele Sjælland

Det siger kunderne om os


Arbejdet blev udført meget professionelt og resultatet er intet mindre end fantastisk. Steffen gik meget op i de enkelte detaljer og kvaliteten af de brugte materialer.

Portræt 2


Steffen er en rigtig dygtig tækkemand som går 110% op i sit arbejde. Han er ansvarsfuld og yderst kvalitets bevist. Lever og ånder for sit fag.

Portræt 1


Jeg har haft et godt samarbejde med Steffen Helbo, på flere forskellige tømrer og tækkeopgaver. Han er en behagelige håndværker.

Portræt 1


Super flot arbejde og Steffen er en behagelig og sød mand at have på sin bopæl…
Kan kun anbefale Steffen til alle….!

Portræt 1