Specialiserede i mønning af stråtag

Vores team af tækkemænd har mange års erfaring med mønning af stråtag. Derudover har vi specialiseret os inden for en række andre områder bl.a:

Vores arbejdsproces bliver hele tiden justeret ud fra den nyeste viden og moderne udstyr inden for fagområdet. Du kan med fordel få udført rygning for at øge levetid på dit stråtag. Ligeledes giver det også et flot look til taget. Med os som tækkemand får du altid en grundig løsning hvor selv de mindste detaljer bliver lagt i fokus.

Dine behov er i centrum

Mangler du inspiration til dit projekt? Du kan se nogle af vores tidligere projekter inden for bl.a. rygning af stråtag. Vores tidligere kunder er altid super glade for det endelige resultat. Endvidere sætter de stor pris på vores klare kommunikation og ærlige samarbejde. Se vores referencer her.

Som tækkemand har vi en passion for at gøre et godt stykke arbejde. Derfor går vi op i, at give dig en suveræn oplevelse, når du skal have foretaget mønning af stråtag. Vores samarbejde med dig består af en klar aftale samt regelmæssig kommunikation omkring projektet. Ligeledes lytter vi til dine behov og ønsker. Vi sørger for at overholde enhver aftale.

Få et tilbud på rygning af stråtag

Hvis du har brug for et professionelt tækkefirma til at tage hånd om dit projekt, så kontakt os endelig. Vi er altid klar på at konstruere et skræddersyet tilbud til netop din mønning af stråtag. Som tækkemand tager vi ud til dig i Vordingborg, Næstved, Ringsted samt resten af Sjælland og øerne.

Ring til os på tlf. +45 40 95 00 72, send en mail til steffenhelbo@gmail.com eller kontakt os direkte fra vores hjemmeside. Du får hurtigt svar på din henvendelse med et fuldkommen uforpligtende tilbud, der passer til netop dine ønsker. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi udfører

  • Nytækning
  • Reparationer
  • Tømrerarbejde
  • Brandsikring
  • Rygninger / mønninger
  • Kviste
  • Træfældning

Se eksempler på

opgaver vi har løst

Kviste og stråtag i Ringsted

​Vi er et professionelt tækkefirma, som vægter vores kunders tilfredshed højt. Med mange års erfaring i branchen kan vi tilbyde vores ekspertise inden for et bredt område.​

Vi er specialister i alt fra reparationer og brandsikring til nytækning og kan derfor tilbyde kompetent rådgivning i alle henseender.

Kvaliteten i centrum

Vores fokus er på kvalitet, og det går vi aldrig på kompromis med. Alt arbejde udføres med udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov.​

Ønsket er altid at finde den løsning, der passer bedst til din økonomi, så du får et resultat, du kan glæde dig over både nu og i mange år frem.

Kontakt os

Vi udfører arbejde på hele Sjælland

Det siger kunderne om os


Arbejdet blev udført meget professionelt og resultatet er intet mindre end fantastisk. Steffen gik meget op i de enkelte detaljer og kvaliteten af de brugte materialer.

Portræt 2


Steffen er en rigtig dygtig tækkemand som går 110% op i sit arbejde. Han er ansvarsfuld og yderst kvalitets bevist. Lever og ånder for sit fag.

Portræt 1


Jeg har haft et godt samarbejde med Steffen Helbo, på flere forskellige tømrer og tækkeopgaver. Han er en behagelige håndværker.

Portræt 1


Super flot arbejde og Steffen er en behagelig og sød mand at have på sin bopæl…
Kan kun anbefale Steffen til alle….!

Portræt 1