Mange års erfaring med reparation af stråtag

Specialisering er en af vores fokuspunkter, når det kommer til vores arbejde. Enhver løsning vi tilbyder har vi således stor viden indenfor. Vores fagmænd har omkring 10 års erfaring med brandsikring, nytækning samt reparation af stråtag. Standarden på vores service og ekspertise forhøjes på daglig basis, og vi stræber altid for at give dig den bedste oplevelse. 

Det kan kræve lang tid og mange penge at vedligeholde stråtag, hvis forarbejdet ikke er gjort ordentligt. Heldigvis er visse tækkemænd og designere blevet så dygtige til deres arbejde, at der findes løsninger, som kræver langt færre penge og timer i vedligeholdelse. 

Får du ydet reparation af stråtag hos os, vil vi garantere en super god holdbarhed på dit tag mange år fremad. Vores brede vifte af faglige kompetencer gør det muligt, at spare dig penge og tid på sigt. 

Vi samler på tilfredse kunder

Hos Tækkemand Steffen S. Helbo udfører vi ikke kun reparation af stråtag. Du kan også få hjælp til bl.a:

Få mere at vide om vores tidligere kunders oplevelse hos os og tag inspiration fra vores projekter. Se vores referencer. Med en passion og lyst til det vi laver, kan du være sikker på, at vi yder vores bedste hver eneste dag. 

Vi ved, at det ikke blot handler om reparation af stråtag. Derfor er god service og rådgivning også på toppen af vores prioriteter. Heraf går vi op i at give dig en tilfredsstillende oplevelse. Det gør vi gennem klar kommunikation, personlig rådgivning samt overholdelse af vores aftaler. Det behøver ikke være mere indviklet end dette. 

Få en pris på reparation af stråtag

Har du brug for et professionelt tækkefirma til reparation af dit stråtag? Med en løsning hos os, får du et holdbart og flot resultat. Vi tager ud til Næstved, Ringsted, Vordingborg samt resten af Sjælland og øerne.

Ring på telefon +45 40 95 00 72 eller skriv en e-mail til steffenhelbo@gmail.com. Du kan også gøre brug af vores kontaktformular her på siden. Så bliver du inden længe kontaktet af en erfaren tagmand, der tilbyder et gratis og uforpligtende tilbud skræddersyet til netop dig.

Vi udfører

  • Nytækning
  • Reparationer
  • Tømrerarbejde
  • Brandsikring
  • Rygninger / mønninger
  • Kviste
  • Træfældning

Se eksempler på

opgaver vi har løst

Kviste og stråtag i Ringsted

​Vi er et professionelt tækkefirma, som vægter vores kunders tilfredshed højt. Med mange års erfaring i branchen kan vi tilbyde vores ekspertise inden for et bredt område.​

Vi er specialister i alt fra reparationer og brandsikring til nytækning og kan derfor tilbyde kompetent rådgivning i alle henseender.

Kvaliteten i centrum

Vores fokus er på kvalitet, og det går vi aldrig på kompromis med. Alt arbejde udføres med udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov.​

Ønsket er altid at finde den løsning, der passer bedst til din økonomi, så du får et resultat, du kan glæde dig over både nu og i mange år frem.

Kontakt os

Vi udfører arbejde på hele Sjælland

Det siger kunderne om os


Arbejdet blev udført meget professionelt og resultatet er intet mindre end fantastisk. Steffen gik meget op i de enkelte detaljer og kvaliteten af de brugte materialer.

Portræt 2


Steffen er en rigtig dygtig tækkemand som går 110% op i sit arbejde. Han er ansvarsfuld og yderst kvalitets bevist. Lever og ånder for sit fag.

Portræt 1


Jeg har haft et godt samarbejde med Steffen Helbo, på flere forskellige tømrer og tækkeopgaver. Han er en behagelige håndværker.

Portræt 1


Super flot arbejde og Steffen er en behagelig og sød mand at have på sin bopæl…
Kan kun anbefale Steffen til alle….!

Portræt 1