Der er mange fordele ved et stråtag

Udover at være miljørigtigt og smidigt, pynter dit stråtag på toppen af boligen. Du giver dit hus en unik stil og hjælper samtidig miljøet. Med en lang levetid er stråtag ligeledes en god økonomisk investering, som vil holde mange år fremad.

Hos Tækkemand Steffen S. Helbo tilbyder vi ikke blot nytækning af stråtag. Du kan få hjælp til det hele bl.a:

Med 10 år i branchen kender vores tækkefirma til håndværk af god kvalitet. Det er vores mål at blive bedre hver dag. Vi er nørdede indenfor vores fagområde, og barren sættes hele tiden højere for vores tækkearbejde. Mangler du inspiration til dit næste projekt, eller er du interesseret i nogle af vores tidligere opgaver? Tjek vores referencer.

Tilfredse kunder er topprioritet

Når det kommer til nytækning af stråtag vægter vi din tilfredshed som kunde meget højt. Det gælder såvel også vores andre løsninger i lige så stor grad. Værdierne hos vores tækkefirma er simple og til at forstå:

  • Klar kommunikation
  • Tæt og personlig rådgivning
  • Overholdelse af aftaler

Mere kompliceret behøver det ikke at være. Vi ved, at tilfredse kunder kommer, så længe vi sørger for en god oplevelse. Vores ærlige tilgang til arbejdet gør det nemmere at sparre løsninger med dig ift. dine behov og ønsker.

Få en skræddersyet pris på stråtag

Skal du bruge en erfaren tækkemand til nytækning af stråtag? Vores tækkefirma har helt sikkert en løsning, der passer til dine ønsker. Vi kører ud til Næstved, Ringsted, Vordingborg samt på resten af Sjælland og øerne. Du får et tilbud der skræddersyet din økonomi samt dine behov.

Ring til os på telefon +45 40 95 00 72, skriv en mail til steffenhelbo@gmail.com eller benyt vores kontaktformular. Så giver vi et gratis og uforpligtende tilbud med udgangspunkt i din opgave.

Vi udfører

  • Nytækning
  • Reparationer
  • Tømrerarbejde
  • Brandsikring
  • Rygninger / mønninger
  • Kviste
  • Træfældning

Se eksempler på

opgaver vi har løst

Kviste og stråtag i Ringsted

​Vi er et professionelt tækkefirma, som vægter vores kunders tilfredshed højt. Med mange års erfaring i branchen kan vi tilbyde vores ekspertise inden for et bredt område.​

Vi er specialister i alt fra reparationer og brandsikring til nytækning og kan derfor tilbyde kompetent rådgivning i alle henseender.

Kvaliteten i centrum

Vores fokus er på kvalitet, og det går vi aldrig på kompromis med. Alt arbejde udføres med udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov.​

Ønsket er altid at finde den løsning, der passer bedst til din økonomi, så du får et resultat, du kan glæde dig over både nu og i mange år frem.

Kontakt os

Vi udføre arbejde på hele Sjælland

Det siger kunderne om os


Arbejdet blev udført meget professionelt og resultatet er intet mindre end fantastisk. Steffen gik meget op i de enkelte detaljer og kvaliteten af de brugte materialer.

Portræt 2


Steffen er en rigtig dygtig tækkemand som går 110% op i sit arbejde. Han er ansvarsfuld og yderst kvalitets bevist. Lever og ånder for sit fag.

Portræt 1


Jeg har haft et godt samarbejde med Steffen Helbo, på flere forskellige tømrer og tækkeopgaver. Han er en behagelige håndværker.

Portræt 1


Super flot arbejde og Steffen er en behagelig og sød mand at have på sin bopæl…
Kan kun anbefale Steffen til alle….!

Portræt 1