Vi udfører tække- og tømreropgaver på Sjælland og øerne

Tækkemand Steffen S. Helbo udfører alt inden for tækkearbejde. Om det er en reparation, brandsikring, kviste eller nytækning, er vi gerne behjælpelige.

Gennem tiden har vi udført en bred vifte af opgaver for vores kunder, som tæller alt fra privatpersoner til erhverv.​

Vores kunders tilfredshed er altafgørende. Derfor strækker vi os gerne ekstra langt for at levere et resultat, der lever fuldt op til dine forventninger.

Kyndig vejledning

Har du selv en ide, tager vi naturligvis udgangspunkt deri. Mangler du inspiration, står vi til rådighed med kyndig vejledning og kreative ideer.

Kvalitet er vores kendetegn, og det går vi aldrig på kompromis med.

Kontakt Tækkemand Steffen S. Helbo for at høre mere.​

Vi udfører

  • Nytækning
  • Reparationer
  • Tømrerarbejde
  • Brandsikring
  • Rygninger / mønninger
  • Kviste
  • Træfældning

Se eksempler på

opgaver vi har løst

Kviste og stråtag på Sjælland og øerne

​Vi er et professionelt tækkefirma, som vægter vores kunders tilfredshed højt. Med mange års erfaring i branchen kan vi tilbyde vores ekspertise inden for et bredt område.​

Vi er specialister i alt fra reparationer og brandsikring til nytækning og kan derfor tilbyde kompetent rådgivning i alle henseender.

Kvaliteten i centrum

Vores fokus er på kvalitet, og det går vi aldrig på kompromis med. Alt arbejde udføres med udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov.​

Ønsket er altid at finde den løsning, der passer bedst til din økonomi, så du får et resultat, du kan glæde dig over både nu og i mange år frem.

Kontakt os

Vi udfører arbejde på hele Sjælland

Det siger kunderne om os


Arbejdet blev udført meget professionelt og resultatet er intet mindre end fantastisk. Steffen gik meget op i de enkelte detaljer og kvaliteten af de brugte materialer.

Portræt 2


Steffen er en rigtig dygtig tækkemand som går 110% op i sit arbejde. Han er ansvarsfuld og yderst kvalitets bevist. Lever og ånder for sit fag.

Portræt 1


Jeg har haft et godt samarbejde med Steffen Helbo, på flere forskellige tømrer og tækkeopgaver. Han er en behagelige håndværker.

Portræt 1


Super flot arbejde og Steffen er en behagelig og sød mand at have på sin bopæl…
Kan kun anbefale Steffen til alle….!

Portræt 1